2014-03-03 22:50:21
Φωτογραφία για Τα πιο καυτά κορίτσια των άσων του βρετανικού ποδοσφαίρου
Η παρουσία τους στο γήπεδο αναστατώνει το φανατισμένο πλήθος. Ποιος θα μπορούσε, άλλωστε, να έχει το βλέμμα του καθηλωμένο στο τερέν, όταν στις κερκίδες κάθεται η Άμπεϊ Κλάνσι ή Νάταλι Σάλιμαν;

Αυτό είναι, λοιπόν, το Τop 5 με τις πιο καυτές συζύγους και συντρόφους των άσων της βρετανικής Premier League.

5. Σαμ Κουκ

Η 26χρονη Dj και φωτομοντέλο από τη Βρετανία είναι το κορίτσι του Κρις Σμόλινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

4. Μάντι Καπρίστο

Το 2007, οι άνδρες αναγνώστες της γερμανικής έκδοσης του περιοδικού FHM την έφεραν στην πρώτη θέση με τις "100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο". Η 23χρονη Γερμανοϊταλίδα μοντέλο και τραγουδίστρια έχει μάτια, όμως, μόνο για τον πλάγιο μέσο της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο.

3. Νάταλι Σάλιμαν

Από τα πιο διάσημα μοντέλα της Βρετανίας, πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των Marks & Spencer, Asos και Littlewoods, η 28χρονη καλλονή είναι παντρεμένη με τον άσο της Φούλαμ, Κίεραν Ρίτσαρντσον.


2. Έλενα Γκόμεζ

Η γνωριμία της Ισπανίδας καλλονής με το Χάβι Γκαρσία της Μάντσεστερ Σίτι έγινε το 2009, όταν εκείνη ήταν ακόμη πωλήτρια σε κατάστημα υποδημάτων, πολύ πριν αρχίσει τις αισθησιακές φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά.

1. Άμπεϊ Κλάνσι

Και η πιο ποθητή γυναίκα της βρετανικής Premier League δεν είναι άλλη από την ξανθιά 28χρονη σύζυγο του Πίτερ Κράουτς της Στόουκ Σίτι.

Το μοντέλο εσωρούχων και τηλεπαρουσιάστρια παντρεύτηκε τον κεντρικό επιθετικό το 2011, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 3χρονη Σοφία.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ