2014-03-04 10:19:19
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ... ΑΡΜΑΝΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Απόλλωνα Πατρών, για την 20ή αγωνιστική της Α1 και πλέον στρέφουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στην ιταλική ομάδα, την οποία θα υποδεχθούν την Πέμπτη (06/03, 21.00) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Πρόκειται για κρίσιμο αγώνα, εν όψει της ευρωπαϊκής συνέχειας του Θρύλου, με το νικηφόρο αποτέλεσμα να είναι μονόδρομος για το Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Έντονο πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στον Έλληνα τεχνικό ο τραυματισμός στο αριστερό γόνατο του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες. Μικρότερης έκτασης προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Περπέρογλου, Πρίντεζης, για τους οποίους όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από το ματς με τους Ιταλούς. Ο Γιώργος Πρίντεζης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, εξ ου και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του χθες (03/03) στο κλειστό της Περιβόλας, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου υποφέρει από σφίξιμο στο δικέφαλο.


Επιπλέον να θυμίσουμε πως δεν υπολογίζονται πλέον οι Τζαμάριο Μουν και Μίρζα Μπέγκιτς.

Κανονικά επανέρχεται στη διάθεση του προπονητή του ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής εντός των ελληνικών συνόρων κι έτσι απουσίασε από την Περιβόλα χθες (03/03).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ