2014-03-04 12:15:22
Φωτογραφία για Ποτέ δεν βαριέσαι να κοιτάς την Εύα Αντωνοπούλου
 

Η μετακίνηση (ένεκα έλευσης Άννας Δρούζα) της ωραίας Θεσσαλονικιάς στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα μας έδωσε την αφορμή που ψάχναμε.

 Μπορεί η ίδια να δηλώνει -σχεδόν σε κάθε της συνέντευξη- ότι 'Η εξωτερική μου εμφάνιση άλλες φορές μου άνοιξε πόρτες, αν και δεν αρκεί μόνο αυτό για να παραμείνουν ανοιχτές, και άλλες φορές μου δημιούργησε μπελάδες', αλλά, στην πραγματικότητα, τους μπελάδες τους δημιούργησε σε εμάς. Εκείνη και τα εξωπραγματικά πράσινα μάτια της. 

Αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή (βλέπε τα τελευταία χρόνια) η Εύα της πάει. Δηλαδή η ενημέρωση γενικά ή το ΣΚΑΪ πιο συγκεκριμένα. Κάτι που παραδέχονται ακόμη και εκείνοι που της καταλογίζουν 'ελαφρότητα' στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων. Και, προπάντων, κάτι που κανείς δεν περίμενε από την 33χρονη όταν, ως τελειόφοιτη του Τμήματος Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (σ.σ. γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, μεγάλωσε Θεσσαλονίκη) βρέθηκε να παρουσιάζει το καθημερινό δίωρο μαγκαζίνο τοπικού καναλιού.

"Όταν ξεκίνησα να σπουδάζω δεν ήταν της μόδας το επάγγελμά μου αλλά το να γίνεσαι καθηγήτρια, γιατρός, δικηγόρος, αεροσυνοδός. Ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που να έχει επικοινωνία με πολύ κόσμο καθώς δε μου αρέσουν τα μοναχικά επαγγέλματα. Θυμάμαι ο πατέρας μου με είχε προειδοποιήσει πως θα ξεκινήσω ψήνοντας καφέδες και δε με πείραζε" 

Διαβάστε τη συνέχεια
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ