2014-03-04 15:17:04
Φωτογραφία για Άσπα Τσίνα: Η ζωή με τον 5 ετών γιο της και η καθημερινότητά της στα Τρίκαλα
Η Άσπα Τσίνα μιλάει πρώτη φορά για τον πεντάχρονο γιο της ο οποίος αποτελεί όπως παραδέχεται και η ίδια, την απόλυτη προτεραιότητά της.

Πώς αντέδρασε αλήθεια όταν διαπίστωσε πως ήταν έγκυος; 

Η ίδια λέει στο people: «Το χάρηκα. Δεν ήταν κάτι που προγραμματίζαμε, αλλά δεν ήταν και κάτι που μας εξέπληξε ή μας προβλημάτισε! Είχα ήδη δύο σκυλιά στο σπίτι, άρα ήξερα πολύ καλά τι σημαίνει «ευθύνη» απέναντι σε μια άλλη ζωή. Έπειτα, για μένα, ζωή χωρίς ευθύνες δεν είναι ζωή, οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία να σκεφτώ αν είμαι έτοιμη ή όχι.

Έχει αλλάξει τη ζωή σου ο γιος σου;

Τα παιδιά δεν μπορεί παρά να είναι η απόλυτη προτεραιότητα για κάθε μαμά και κάθε μπαμπά που αντιλαμβάνεται τη βαρύτητα της έννοιας του όρου «γονιός». Η ζωή μου πριν το παιδί δεν μπορώ να πω πως έχει μεγάλη διαφορά με τη ζωή μετά τη γέννα. Ούτε και οι απόψεις μου. Σαφώς κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, όπως η διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, η διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού ή το ότι, για να βγούμε με τον Γιάννη και να πάμε κάπου, όπου δεν μπορούμε να πάρουμε το παιδί, θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα μείνει με ανθρώπους δικούς μας, στους οποίους έχουμε εμπιστοσύνη και τους οποίους αγαπά, αλλά αυτά είναι πρακτικά ζητήματα.


Σήμερα που είναι 5,5 ετών, ποιες είναι οι πιο αγαπημένες σας συνήθειες;

Παίζουμε, συζητάμε, ζωγραφίζουμε, ακούμε μουσική ή βλέπουμε dvd, τραγουδάμε, διαβάζουμε και γράφουμε, πηγαίνουμε μαζί για ψώνια ή για καφέ, επισκεπτόμαστε σπίτια φίλων, βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα, πηγαίνουμε και ταΐζουμε μαζί κάποια αδέσποτα σκυλάκια που φροντίζουμε, μαθαίνουμε καινούρια πράγματα μαζί. Κάθε μέρα με το παιδί είναι ξεχωριστή!

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ