2014-03-04 15:13:22
Φωτογραφία για Ένα site για την κρίση Χωρίς μεσάζοντες
Μια νέα πλατφόρμα η οποία θα βοηθήσει παραγωγούς και καταναλωτές να αγοράζουνε και να πουλάνε χωρίς ενδιάμεσους, βρίσκεται εδώ groupbuying.gr

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Όλοι μας λιγότερο η περισσότερο βιώνουμε την οικονομική κρισή. Οι τιμές Παραμένουν υψηλές και τα εισοδήματα μας έχουν μειωθεί κατά πολύ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε προσπάθειες αγροτών να πουλήσουν τα προϊόντα τους κατευθείαν στους καταναλωτές χωρίς την μεσολάβηση τρίτων.

Αυτές οι κινήσεις δεν πήραν μεγάλες διαστάσεις λόγω του ότι δεν ήταν ούτε κατάλληλα Οργανωμένες αλλά και δεν είχαν αναπτυχθεί στο σύνολο της Ελληνικής Αγοράς.

Η ΛΥΣΗ

Δημιουργήσαμε μια εύκολη στην χρήση και δωρεάν πλατφόρμα η οποία δίνει την δυνατότητα στους παραγωγούς να ενημερώσουν τους καταναλωτές για Προϊόν, Τιμή, Ποσότητα και Τόπο.

ΩΦΕΛΗ

Οι παραγωγοί έχουν περισσότερη επιτυχία στις πωλήσεις τους και οι καταναλωτές ενημερώνονται γρηγορότερα και με ακρίβεια.

Οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους γκρουπ με βάση τις ανάγκες τους (πχ Γκρουπ από καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν) και να γνωστοποιήσουν αυτήν σε παραγωγούς και εμπόρους.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Παραγωγοί και καταναλωτές μπορείτε να γίνεται δωρεάν μέλη και να δημιουργήσετε είτε το δικό σας group, είτε το δικό σας event-δράση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ