2014-03-04 15:45:08
Φωτογραφία για 36χρονη αιχμάλωτη από τη μητέρα της ανάμεσα σε σωρούς από σκουπίδια
Ανάμεσα σε σωρούς από σκουπίδια βρέθηκε μια 36χρονη, σε διαμέρισμα στη Νάπολη της Ιταλίας, μετά από οκτώ χρόνια όπου κρατούνταν αιχμάλωτη από τη μητέρα της.

Η αστυνομία... έκανε τη συγκλονιστική ανακάλυψη την Παρασκευή, σε ένα διαμέρισμα όπου η ηλεκτρονική εφημερίδα ArticoloTre περιγράφει ως «χώρο υγειονομικής ταφής».

Η γυναίκα βρέθηκε «κουλουριασμένη πίσω από έναν καναπέ, ημίγυμνη ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά» και σε «φτωχή σωματική και ψυχική κατάσταση» αναφέρει η Messaggero.

Σύμφωνα με τη La Repubblica, ονομάζεται Chiara και πιθανολογείται πως κρατούνταν αιχμάλωτη για οχτώ χρόνια στο διαμέρισμα από τη μητέρα της, Rosa Scargia.

Η μητέρα, συνελήφθη την Κυριακή, αλλά αρνείται πως κρατούσε την κόρη της παρά τη θέλησή της. Δήλωσε στην αστυνομία πως η Chiara ήταν «ελεύθερη να φύγει» αλλά «αρνούνταν οποιαδήποτε επαφή με τον έξω κόσμο» προσθέτοντας πως «κοιτούσε με οργή» οποιονδήποτε άλλον έμπαινε στο σπίτι, εκτός από τη μητέρα της.


Η Messaggero ανέφερε επίσης πως η μητέρα της πήγαινε στο διαμέρισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και «άφηνε μια τσάντα στο πάτωμα και έφευγε».

Στην αστυνομία καταθέτουν τρία ακόμη άτομα, ο επιστάτης του κτιρίου, ο διαχειριστής και η θεία του θύματος, που μένουν κοντά.

Ένας γείτονας δήλωσε στη Repubblica πως γνώριζε τις δύο γυναίκες εδώ και 13 χρόνια. «Η Chiara ήτα ένας νευρικός άνθρωπος, με προβλήματα. Τις ακούγαμε που μάλωναν» δήλωσε ο γείτονας.

«Τα παράθυρα ήταν μονίμως κλειστά και σκεφτόμασταν πως η Chiara δεν έμενε πλέον εκεί. Αλλά η μυρωδιά είχε αρχίσει να επιδεινώνεται και γι' αυτό παραπονεθήκαμε στον επιστάτη».

Η Chiara έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο San Giovanni Bosco για εξετάσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ