2014-03-04 19:57:37
Φωτογραφία για Aπόηχος και απολογισμός Μπουρμπουλιών 2014
Στην ανακοίνωση της ομάδας AREA 51 τονίζεται;

Με το τέλος των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, έρχεται και η ώρα του απολογισμού, των ευχαριστιών και του αποχαιρετισμού!

Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, μαζί με άλλους συμπολίτες μας.

Η ομάδα μας,με επικεφαλής τον Γιώργο Κοντογιάννη, είχε την τιμή και την ευθύνη να αναλάβει και διοργανώσει τα Μπουρμπούλια του 2014, με την συνεργασία και τον συντονισμό της ομάδας Πολιτισμού και επικοινωνίας AREA 51, που υπογράφει μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης μας.

Συνεργαστήκαμε όλοι μαζί και δημιουργήσαμε μια ομάδα που συνδυάζει την αγάπη για το Καρναβάλι και την εξαιρετική εμπειρία στους τομείς μας.

Θελήσαμε να προσθέσουμε καινουργια στοιχεία, με σεβασμό στους κανόνες και στην ιστορία του θεσμού.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα καταφέραμε να δημιουργήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες για την διοργάνωση και φέτος των ιστορικών χορών του Πατρινού Καρναβαλιού, των Μπουρμπουλιών.


Αποτελούν ένα από τα πλέον έντονα συστατικά της ταυτότητας του Πατρινού Καρναβαλιού και θα πρέπει να προσεγγίζονται πάντα με τον σεβασμό που τους ανήκει.

Πιστέψαμε ότι ο δημοτικός χώρος της Αίγλης, θα μπορούσε να φιλοξενήσει με επιτυχία τους χορούς αυτούς, αλλά και άλλες εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. Φυσικά και δεν έχει την αίγλη του Δημοτικού Θεάτρου, αλλά πρόκειται για έναν Δημοτικό χώρο, με χαρακτήρα και πολλές δυνατότητες,

Καταφέραμε μέσα σε ελάχιστες μέρες να συντηρήσουμε τις υποδομές και τον εξοπλισμό του χώρου και να επισκευάσουμε τα συστήματα κλιματισμού, ηλεκτροδότησης, πυρασφάλειας κλπ, δημιουργώντας έναν χώρο ασφαλή και λειτουργικό για όλους.

Συνεργαστήκαμε με καλλιτέχνες που έχουν μεγάλη εμπειρία, αλλά και γνώση των Μπουρμπουλιών.

Η ορχήστρα του Κώστα Θεοδώρου, με τον εξαιρετικό Τάσο Καπετόπουλο και την υπέροχη Άννα Μαυριανού, μαζί με τις guest εμφανίσεις των PARTY TIME και της αξεπέραστης Μαρίας Φάκου, ενθουσίασαν!

Η θερμή ανταπόκριση των χιλιάδων φίλων του Μπουρμπουλιού και του Πατρινού Καρναβαλιού, έδειξε ότι οι προσπάθειές μας βρήκαν ανταπόκριση και δημιούργουν ήδη ένα θετικό προηγούμενο και παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Κώστα Τρίγγο, αλλά και όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλικού Συνεργείου, του Πολιτιστικού Οργανισμού και του Δήμου Πατρέων.

Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες τους, υποστήρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τόσο τους χορούς των Μπουρμπουλιών, όσο και τους χορούς της Κοινωφελούς, αλλά και την απονομή των βραβείων του Κρυμμένου Θησαυρού.

Το Καρναβάλι του 2014, πέρασε στην ιστορία. Ραντεβού, του χρόνου!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΛΝΤΕΖ! (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΛΝΤΕΖ! (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ