2014-03-04 22:54:06
Φωτογραφία για ΑΠΟ... ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στεναχώρησε του πάντες στο Λιμάνι, αλλά οι υποχρεώσεις "τρέχουν" και κανένας δεν έχει την πολυτέλεια να σταθεί περισσότερο σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε ήταν απλά θέμα γοήτρου, αφού ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και είναι μέσα σε ακόμη δύο στόχους. Την κατάκτηση του Κυπέλλου και μία καλή πορεία στο Champions League.

Επιπλέον το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γ. Καραϊσκάκης», δίνει κάθε δικαίωμα στον Ολυμπιακό να πιστεύει πως στον επαναληπτικό στις 19 Μαρτίου στο «Ολντ Τράφορντ» θα μπορέσει να ολοκληρώσει την έκπληξη και να προχωρήσει στους «8», αφήνοντας εκτός τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκουράστηκαν και σήμερα Τρίτη και από αύριο θα επιστρέψουν στο Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή.

Εκεί όπου με νίκη, ο Ολυμπιακός κατακτά και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ωστόσο η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη θα γίνει μετ' ...εμποδίων αφού μεσοβδόμαδα είναι προγραμματισμένα φιλικά ομάδων και αρκετοί διεθνείς θα λείπουν από το αθλητικό κέντρο των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ