2014-03-05 03:24:06
Φωτογραφία για Τέλος ο Πουγιόλ από «Μπάρτσα»
Το... μυστήριο λύθηκε για τον Καρλες Πουγιόλ και ο διεθνής αμυντικός που αποτελεί «σύμβολο» για τη Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως στο τέλος της σεζόν, θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα»!

Ο 35άχρονος διεθνής άσος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, γνωστοποίησε ότι οι τελευταίοι του τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν πλέον να αγωνίζεται στο επίπεδο που επιθυμεί.«Βρίσκομαι εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω απ’ την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν. Έπειτα από δύο επεμβάσεις στο γόνατο, δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά τις 30 Ιουνίου.

Τότε θέλω να ξεκουραστώ και να σκεφτώ και θα αποφασίσω», είπε, εκτός των άλλων, ο Κάρλες Πουγιόλ! Να αναφέρουμε πως ο Πουγιόλ παίζει στους «μπλαουγκράνα» 15χρόνια και 400 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Η εμβληματική φιγούρα της «Μπάρτσα», και αρχηγός της ομάδας, υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη του απόφαση, δεν σημαίνει πως θα σταματήσει και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού όπως τόνισε τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κάρλες Πουγιόλ, πατάει... τα 36 στις 13 Απριλίου και έχει συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2016. Το τελευταίο του συμβόλαιο με τη «Μπάρτσα» το υπέγραψε το 2011 και λαμβάνει 5.000.000 ευρώ ετησίως! Όπως ανέφερε, συμφώνησε με τον αγαπημένο του σύλλογο η συνεργασία τους να διακοπεί στις 30 Ιουνίου 2014. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς θα είναι το iPhone 6C;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς θα είναι το iPhone 6C;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ