2014-03-05 14:47:35
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απάντησε με ανακοίνωση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ορισμό των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και συγκεκριμένα τα ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται, σε απάντηση αιτιάσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικώς με τον ορισμό των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, τα παρακάτω:

- Όλες οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ήταν γνωστές σε όλες τις μετέχουσες ΠΑΕ και καμία εκ μέρους τους αντίρρηση δεν είχε εκφραστεί στη διάρκεια των κατ' ιδίαν προφορικών συνεννοήσεων που υπήρξαν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης.

- Αποτελεί πάγια τακτική της Ε.Π.Ο. να διευκολύνει, κατά το δυνατόν, αγωνιστικά τις ομάδες εκείνες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Ανάλογης διευκόλυνσης έτυχαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και κατά τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της τρίτης φάσης της διοργάνωσης, όταν, με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου την οποία αποδέχθηκαν με ευχαρίστηση, οι αγώνες τους ορίστηκαν για τις 08-09/01/2014 και όχι για τις 04-05/12/2013, επειδή μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 11-12/12/2013 ήταν προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και του Europa League.

- Την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση με τον Ολυμπιακό θα είχε και ο ΠΑΟΚ αν είχε προκριθεί σε βάρος της Μπενφίκα και μετείχε στην φάση των «16» του Europa League.

- Όλα τα υπόλοιπα είναι άνευ περιεχομένου και διαιωνίζουν απλώς μια νοοτροπία που καθήκον όλων είναι να εργαστούμε συστηματικά για να εκλείψει.

- Τέλος, επιθυμούμε να ενημερώσουμε όλους πως ο ορισμός των συνεδριάσεων των Πειθαρχικών Επιτροπών, οι εκδικάσεις ή οι αναβολές των υποθέσεων είναι στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ίδιων των Επιτροπών, που ανεξάρτητα και αυτόνομα αποφασίζουν και ενεργούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ