2014-03-05 17:24:55
Φωτογραφία για ΠΟΛΕΜΟΣ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ (VIDEO)
Πόλεμο μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ο πρόλογος του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα που υπογράφεται από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Γιαννόπουλο, εκ των ιδρυτικών στελεχών της συνιστώσας «Ρόζα». Με δήλωση της, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κύριο Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως τονίζει «σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς».

Η κυρία Ασημακοπούλου τονίζει ότι «είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα "ξεπλένοντας" τον ίδιο και τις πράξεις του».

Εκτός του Νίκου Γιαννόπουλου, η κυρία Ασημακοπούλου ζητά να απομακρυνθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και «τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν».


Άγρια κόντρα Βορίδη-Λαφαζάνη

Εν τω μεταξύ, άγρια κόντρα μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή τον πρόλογο του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα που υπογράφει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Γιαννόπουλος, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη να υποστηρίζει στη Βουλή πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις αν ήταν μόνο φιλολογικό το ενδιαφέρον ή αν ο κ. Γιαννόπουλος έχει κοινές ταυτίσεις και ανησυχίες με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορώντας την Ν.Δ. και τον Μάκη Βορίδη για ακροδεξιό παραλήρημα που παραπέμπει στον εμφύλιο. «Είναι δυνατόν να κατηγορείται τον ΣΥΡΙΖΑ για τρομοκρατία. θέλετε να μείνετε μόνοι σας στην αίθουσα», είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε πως όσο είπε ο κ. Βορίδης είναι ένδειξη πανικού.

Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης σήκωσε το γάντι και ανταπάντησε, λέγοντας πως θα περίμενε ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις από τον κ. Γιαννόπουλο και να έχει καταλάβει ότι με τη στάση του παράγει πολιτική νομιμοποίηση σε ένα τρομοκράτη. Τόνισε μάλιστα «φαίνεται πως αυτό είναι μία συνειδητή επιλογή. Ολο αυτό δεν είναι κατήφορος δικός μας αλλά κατρακύλα δική σας».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ