2014-03-05 22:12:48
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΣΟΚΑΡΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ 2-0
Στη δυναμική του Ολυμπιακού και το μεγάλο... σοκ που προκάλεσε το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε ο Ρόι Κάρολ.

Μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ τόνισε: «Το πρώτο ματς σόκαρε πολλούς δημοσιογράφους αλλά και πολύ κόσμο. Οι παίκτες μας όμως γνώριζαν ότι έχουν την ευκαιρία τους. Έχουμε δει πολλά ματς της Πρέμιερ Λιγκ φέτος και γνωρίζαμε ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι και στα καλύτερά της. Έχουν καλούς παίκτες, όμως δεν έχουν τη δίψα, το πάθος και αυτό που κάναμε ήταν ένα ισχυρό... σοκ, όμως όχι για τον τρόπο που παίξαμε.

Αξίζαμε να κερδίσουμε. Στην τελική, μπορεί να είσαι καλός παίκτης, όμως θα πρέπει να δώσεις τα πάντα. Κατά την γνώμη μου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα έδωσε όλα και έμοιαζε να μην έχει διάθεση να παλέψει. Δεν ξέρω αν νόμιζαν ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο, όμως κανένας επαγγελματίας δεν επιτρέπεται να σκέφτεται έτσι. Μπορεί να έχουν χαλαρώσει μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς παίξαμε εξαιρετικά και κερδίσαμε δίκαια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ