2014-03-06 16:00:25
Φωτογραφία για ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League βρέθηκε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός δια του νομικού της εκπροσώπου, Θεόδωρου Γιαννίκου, για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά την κλήση σε απολογία.

Ο κ. Γιαννίκος ζήτησε προθεσμία προκειμένου να υποβάλει γραπτό υπόμνημα για την υπεράσπιση του Ολυμπιακού λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του στο εξωτερικό, με την ιδιότητα του μέλους στην ευρωπαίκή ένωση συλλόγων.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έλειπε από την περασμένη Δευτέρα εκτός Ελλάδας και δεν ήταν προετοιμασμένος, ωστόσο δεν ζήτησε αναβολή καθώς η επιθυμία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι να εκδικαστεί η υπόθεση. Το αίτημα έγινε δεκτό από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας κι έτσι το υπόμνημα θα κατατεθεί την Παρασκευή το πρωί ενώ λίγες ώρες αργότερα θα βγει η απόφαση.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε πάντως μια γενική τοποθέτηση, η οποία θα δομηθεί γραπτώς στο υπόμνημα, λέγοντας πως: «βάσει του κατηγορητηρίου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ για ρίψεις αντικειμένων και φωτοβολίδων», ενώ υποστήριξε ότι «πράγματι υπήρξε ρίψη ενός χάρτινου ποτηριού με υγρό προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά όπως αναφέρεται και στις εκθέσεις δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει τραυματισμός από τέτοιο αντικείμενο».

Όσο για την αναφορά ότι προς το τέλος το ματς διεκόπη για 1-2 λεπτά λόγω εισόδου οπαδών περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, από τον Ολυμπιακό υποστηρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, δεν μπήκαν οπαδοί του στο γήπεδο, απλώς κάποιοι ήταν στα κιγκλιδώματα πίσω από τη μία εστία.

Τονίστηκε επίσης από τον κ
. Γιαννίκο πως είναι η πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια που η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών της κάτι που αποδεικνύει πως έχει γίνει από την πλευρά της μια μεγάλη προσπάθεια και ένας σοβαρός αγώνας κατά της βίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ