2014-03-06 16:40:39
Φωτογραφία για ΕΝΤΙΝΓΚΑ ΓΙΑ... ΠΑΟΚ, CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ο Ντελβίν Εντιγκά βρέθηκε στη Τυνησία για το φιλικό του Κονγκό με αντίπαλο τη Λιβύη.

Εκεί έκανε δηλώσεις σε αφρικανικά ΜΜΕ, μέσω των οποίων μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ολυμπιακό!

Ο ίδιος είπε πως οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα στο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αλλά και για τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει το μισό δρόμο για την πρόκριση στους «8» του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο Λιμάνι, λέγοντας ότι στην ομάδα τον εμπιστεύονται απόλυτα. Όσο για τον προπονητή του κ. Μίτσελ, είπε ότι εστιάζει πάρα πολύ στην τακτική και στη φυσική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα αποτελέσματα με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκό:

«Θέλαμε πάρα πολύ την νίκη επί του Παναθηναϊκού, αφού θα κατακτούσαμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δεν τα καταφέραμε. Είμαστε μπροστά 19 βαθμούς από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα. Τώρα θα τα δώσουμε όλα για νίκη στο επόμενο ματς πρωταθλήματος και στην προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».


Για την εμφάνισή του στο πρώτο ματς με την Γιουνάιτεντ:

«Ο προπονητής μας είναι Ισπανός (ο περίφημος Μίτσελ που έλαμψε στο παρελθόν με την Ρεάλ Μαδρίτης) και εστιάζει πολύ στην τακτική και στην φυσική κατάσταση. Προσπάθησα να κάνω ότι μου ζήτησε και πήγε πολύ καλά. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε στην ευφορία. Έχουμε και δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε κάνει το μισό δρόμο για την πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό:

«Με εμπιστεύονται απόλυτα στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην έπαιξα σε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος, στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά ο προπονητής με έχει βάλει στους σημαντικούς αγώνες. Ο προπονητής είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Τα πράγματα έχουν πάρει τον σωστό δρόμο για την καριέρα μου. Προσωπικά εστιάζω στο να δίνω τα πάντα για την ομάδα. Αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα και παίζω ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ετοιμάζομαι να κατακτήσω τίτλους και το καλοκαίρι θα δούμε (είναι δανεικός από την Μονακό) τι θα γίνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ