2014-03-06 16:43:06
Φωτογραφία για Σύμβαση για ετήσια συντήρηση των κλειδαριών της Φυλακής Τρικάλων
Υπογράφθηκε μεταξύ του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Φυλακής Τρικάλων Ηλία Καυκούλα και εκπροσώπου εταιρείας των Αθηνών, σύμβαση για την ετήσια συντήρηση του συστήματος διαχείρισης των ηλεκτρονικών κλειδαριών της Φυλακής μαζί με τα ανταλλακτικά.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η σύμβαση λήγει στις 5 Φεβρουαρίου 2015 και περιλαμβάνει το σύστημα διαχείρισης και λειτουργίας ηλεκτρονικών κλειδαριών, που αποτελείται από 12 ή 13 θέσεις τοπικού ελέγχου και κεντρική θέση ελέγχου στο Control Room, 220 ηλεκτρονικές κλειδαριές κελιού, 272 ηλεκτρονικές κλειδαριές διελεύσεως, μπουτόν αναγγελίας και εγγύηση καλής λειτουργίας του προαναφερόμενου συστήματος.

H τιμή πληρωμής ορίζεται το συνολικό ετήσιο ποσό των 19.261,80 ευρώ με  ΦΠΑ

Ο εργολάβος και οι εργαζόμενοι του, θα πρέπει να τηρήσουν απόλυτη εχεμύθεια για ότι περιέλθει σε γνώση τους σχετικά με την λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος κλειδαριών άλλα και οτιδήποτε έχει σχέση με την ασφάλεια του καταστήματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον αστικό και ποινικό κώδικα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ