2014-03-06 17:07:23
Φωτογραφία για ΓΛΥΚΟΣ : ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε πως η Εθνική Ελλάδας είναι μια οικογένεια, όμως, τώρα το μυαλό του είναι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα είπε στον Arena:

Για την επιλογή που θα γίνει στο Μουντιάλ όσον αφορά τους τερματοφύλακες: "Είναι υψηλός ο ανταγωνισμός. Ο προπονητής θα διαλέξει αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ελπίζω να είμαι καλά πάνω από όλα και να καταφέρω να είμαι σε αυτήν την μεγάλη διαργάνωση".

Για τον ίδιο αλλά και τον ΠΑΟΚ: "Μετά την χθεσινή μέρα στο μυαλό μου είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα βλέπω μπροστά αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα. Μακάρι και εγώ να ζήσω το Μουντιάλ. Θέλω να συνεχίσω την σταθερή μου απόδοση. Επίσης θέλω η ομάδα να βρει τα πατήματά της, να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το κλίμα στην Εθνική: "Είναι πολύ καλά τα αποδυτήρια. Είναι μια οικογένεια η Εθνική. Σε αγκαλιάζουν τα παιδιά αμέσως. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας: "Πρέπει ένας τερματοφύλακας να παίζει καλά με τα πόδια. Γιατί από τον τερματοφύλακα μπορεί να ξεκινήσει μια αντεπίθεση ή να κάνει μια μπαλιά. Πρέπει να έχει και καθαρό μυαλό σίγουρα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ