2014-03-06 22:33:08
Φωτογραφία για Η κατάληψη των ιατρείων ΕΟΠΥΥ από το δήμαρχο, οδήγησε σε διάρρηξη!
Όπως πληροφορηθήκαμε από πηγές της Ασφάλειας, σήμερα Πέμπτη ( 6/3) το πρωϊ, άγνωστοι διέρρηξαν την κεντρική εισόδο των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ επί της Λεωφ. Κύπρου στην Αργυρούπολη και μπήκαν στα πολυϊατρεία. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν, ότι δεν δείχνει να πειράχθηκαν ιατρικά μηχανήματα.

Ως γνωστόν, τα ιατρεία αυτά είχαν καταληφθεί από τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης και τους περί αυτόν, που εμπόδιζαν με κάθε τρόπο την είσοδο, τόσο γιατρών, όσο και της αρμόδια επιτροπής του Υπουργείου που επιφορτισμένη για την καταγραφή και παράδοση του ιατρικού και λοιπού εξοπλισμού των ιατρείων, μέχρι αυτά να επαναλειτουργήσουν με τη νέα δομή τους, που προβλέπεται στο Νόμο για το πρωτοβάθμιο Σύστημα Υγείας.

Σημειώνεται, ότι τα πολυϊατρεία του π. ΕΟΠΥΥ Αργυρούπολης, είναι από τα ελάχιστα 5-6 (σε σύνολο άνω των …100!) όλης της χώρας, τα οποία τελούν υπό κατάληψη, λόγω της οποίας δεν έχει γίνει παράδοση - παραλαβή του εξοπλισμού τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Νόμο.


Ποιος έχει χρεωθεί και φέρει τελικά την ευθύνη για τα ιατρικά μηχανήματα και τους λοιπούς εξοπλισμούς των ιατρείων αυτών; Αγνωστο!

Καλή η λεγόμενη «επαναστατική γυμναστική» του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπλης, κ. Χρ. Κορτζίδη, στην οποία αρέσκεται να επιδίδεται.

Αλλά αυτή θα πρέπει να οδηγεί σε λύσεις και όχι σε αδιέξοδα, τα οποία δείχνει ότι θέλει να εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά – και μάλιστα λίγς εβδομάδες πριν τις εκλογές - για να προβάλει, ελλείψει κάθε άλλου έργου, το «αγωνιστικό» προφίλ του, αλλά και για να στηρίξει την κομματική πολιτική του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ