2014-03-07 12:41:03
Φωτογραφία για «ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΤΟ... ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙ!»
Η ρήτρα του Λιονέλ Μέσι φτάνει τα 250 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το συνολικό κόστος μιας μεταγραφής τέτοιου βεληνεκούς μπορεί να φτάσει τα 500, την ώρα που δεν θέλει να τον παραχωρήσει η Μπαρτσελόνα!

Τα δημοσιεύματα θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να καλύπτει τη ρήτρα του Μέσι, η οποία φτάνει τα 250 εκατομμύρια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Για πρώτη φορά μπήκε στο συμβόλαιό του τον Σεπτέμβριο του 2009 και στο τελευταίο συμβόλαιό του, μέσα στο 2013, διατηρήθηκε.

Όπως τονίζει όμως η "Sport", αν η Σίτι ή όποια άλλη ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει συνολικά να πληρώσει μισό δις και αυτό γιατί στο πιθανό πενταετές συμβόλαιο που θα ζητήσει ο Αργεντινός, θα απαιτήσει 25 εκατομμύρια το χρόνο καθαρά. Σε συνδυασμό με προσαυξήσεις, εφορία και άλλα έξοδα, οι Καταλανοί υπολογίζουν το συνολικό κόστος στα 500 εκατομμύρια. Ακόμα και έτσι, όμως, η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει.

«Ο Μέσι δεν πωλείται. Είναι ένας παίκτης που γεννήθηκε εδώ και πρέπει να μείνει στη Μπάρτσα. Είναι ένα σύμβολο, μία παγκόσμια αναφορά που βρίσκεται μαζί μας και μακάρι να συνεχίσει μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο Μέσι δεν πωλείται», δηλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος είχε πει ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις και για νέο συμβόλαιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ