2014-03-07 21:41:56
Φωτογραφία για ΘΕΟΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Οι Παίδες του Ολυμπιακού έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον τελικό του πρωταθλήματος της Superleague Κ15 και μαθηματικά πλέον, μετά τη νίκη στην Κρήτη με 3-1 και σε συνδυασμό την γκέλα του Ατρομήτου στο Περιστέρι με τον ΟΦΗ, με το τελικό 0-0! Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μόνοι στην κορυφή με οκτώ βαθμούς διαφορά και έχοντας μείνει μόλις δύο ματς για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Νότιο όμιλο. Μπορεί, όμως, να έχει εξασφαλιστεί η πρώτη θέση του ομίλου, δηλαδή και η πρόκριση στον τελικό για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά άπαντες στην ομάδα αυτό που θέλουν είναι να τελειώσουν χωρίς απώλεια την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Φάνηκε και στις δηλώσεις του τεχνικού των Παίδων του Ολυμπιακού, Τάσου Θέου, ο οποίος σχολίασε το τελευταίο ματς με τον Εργοτέλη, δείχνοντας την εν μέρει απογοήτευσή του για το γεγονός ότι χάθηκε το ρεκόρ στην άμυνα, που είχε δέκα αγώνες να δεχτεί γκολ: «Τα πήγαμε καλά απέναντι στον Εργοτέλη, πήραμε μία εκτός έδρας νίκη και με ένα καλό σκορ. Δυστυχώς, όμως, ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο λεπτό με πέναλτι, και δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε απαραβίαστη την εστία μας για ένα ακόμα ματς για να συνεχίσουμε το ρεκόρ που είχαμε μέχρι τώρα. Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί».


Από εκεί και πέρα, ο κόουτς του Θρύλου τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει και της τελικής φάσης του πρωταθλήματος: «Η ομάδα μου πιστεύω ότι είναι στον σωστό δρόμο. Το γεγονός ότι σκοράρουμε αρκετά είναι καλό σημάδι, ενόψει και της συνέχειας». Και όσον αφορά τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της Superleague Κ15:

«Θέλουμε τώρα να νικήσουμε και τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, ώστε να κλείσουμε με επιτυχίες την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος». Γεγονός που δείχνει ότι την ομάδα δεν την ενδιαφέρει μόνο η πρόκριση στον τελικό, αλλά και η γενικότερη εικόνα του Ολυμπιακού στις υποχρεώσεις του, αφού η μαθηματική πρόκριση έχει εξασφαλιστεί πριν από την ολοκλήρωση των αγώνων του ομίλου.

Να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τάσος Θέος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανωλάκη, ο οποίος είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ