2014-03-07 23:08:17
Φωτογραφία για Συμφωνία με την τρόικα την πρωταπριλιά
Έτοιμη για έξοδο στις αγορές εμφανίζεται η κυβέρνηση, ενώ η συμφωνία με την τρόικα δεν πρόκειται να κλείσει την Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός στην σύντομη συνάντηση που είχε με την Γερμανίδα Καγκελάριο στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ στο Δουβλίνο την ενημέρωσε για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και για τα «αγκάθια» που υπάρχουν.

Κορυφαία κυβερνητική πηγή σημείωνε αμέσως μετά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό δρόμο «Υπήρχαν γόνιμες συζητήσεις της τρόικας με τους υπουργούς για την καλυτέρευση της αναμενόμενης επίδοσης της χώρας στα διαρθρωτικά και προχωρά καλά η διαπραγμάτευση. Είναι δύσκολο να κλείσει την Δευτέρα μπορεί όμως να κλείσει νωρίτερα από το άτυπο eurogroup την 1η Απριλίου»

Η ίδια πηγή προανήγγειλε ουσιαστικά την έξοδο της χώρας στις αγορές «Όταν τα επιτόκια έχουν κατέβει κάτω από το 6,9 τότε έχουμε έτοιμες τις προϋποθέσεις που θα χρειαστούν και τις δυνατότητας, για να βγούμε στις αγορές» τόνιζε χαρακτηριστικά. Στόχος της κυβέρνησης όπως έχει πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι η έξοδος στις αγορές να γίνει το β΄εξάμηνο του 2014

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σύνοδο του ΕΛΚ όλοι ευρωπαίοι ηγέτες αναγνώρισαν την πολύ μεγάλη και σπουδαία πρόοδο που έχει κάνει η χώρα και τις θυσίες του ελληνικού λαού όπως επίσης ότι η Ελλάδα είναι στο τελευταίο στάδιο για την έξοδο από την κρίση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ