2014-03-08 06:01:21
Φωτογραφία για Opel ADAM ROCKS στη Γενεύη
Η τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας: το ADAM ROCKS συνδυάζει τη χαρά της οδήγησης ενός ανοιχτού αυτοκινήτου με την απόλαυση ενός mini-crossover & λάτρη της περιπέτειας. Κάνοντας παγκόσμιο ντεμπούτο στη Γενεύη, το ADAM ROCKS είναι η επόμενη προσθήκη στην οικογένεια ADAM. Το νεότερο μέλος της οικογένειας lifestyle μοντέλων πόλης της Opel έχει μήκος 3,74 m και αστείρευτο κέφι για ζωή – μέσα και έξω από την πόλη. Με μία ηλεκτρική, αναδιπλούμενη, υφασμάτινη οροφή Swing Top στάνταρ και μοναδικά πλαστικά προστατευτικά αμαξώματος, το οποίο μάλιστα είναι ψηλότερο κατά 15 mm, το ADAM ROCKS εγκαινιάζει μία νέα, εξειδικευμένη κατηγορία της αγοράς. Είναι το πρώτο τρίθυρο mini-crossover πόλης με μήκος κάτω των 4.00 m. Το ADAM ROCKS θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος το καλοκαίρι.

Το ROCKS εκτός από τα νέα τολμηρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά λανσάρει και συστήματα κίνησης νέας γενιάς στην οικογένεια ADAM
. Θα εφοδιάζεται με το νέο, τρικύλινδρο 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo της Opel. Αυτό το λιλιπούτειο high-tech σύνολο που ήδη πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 αναβαθμίζει τα πρότυπα πολιτισμένης λειτουργίας στην κατηγορία των τρικύλινδρων κινητήρων με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβων και κραδασμών και κορυφαία άνεση. Διατίθενται δύο εκδόσεις, με 66 kW/90 hp και 85kW/115 hp, που αποδίδουν εντυπωσιακή ροπή στις χαμηλές στροφές 166 Nm. Η κατανάλωση είναι μόνο 4,3 l/100 km (σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμών NEDC και τις προκαταρκτικές μετρήσεις). Το πολύ αποδοτικό, συμπαγές εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο νέας γενιάς υπόσχεται εξαιρετικά ομαλή, ακριβή και γρήγορη διαδικασία αλλαγών σχέσεων.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ