2014-03-08 21:36:22
Φωτογραφία για Καταδικασμένος ο Άρης, όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό- Βαριά ήττα με 4-1 από τον Παναθηναϊκό
Ο Άρης πάλεψε όσο και όπως μπορούσε απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όμως οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι, είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Μπεργκ που πέτυχε χατ-τρικ και επικράτησαν άνετα με το ευρύ 4-1 στο παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Πλέον οι «κίτρινοι» βλέπουν ακόμη και τις όποιες ελπίδες τους έχουν απομείνει για παραμονή στη κατηγορία να εξανεμίζονται, καθώς εξακολουθούν να μένουν κολλημένοι στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς κι ενώ μένουν έξι ματς για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε τη διαφορά του από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στους 2 βαθμούς και περιμένει να «στραβοπατήσουν» αύριο κόντρα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο αντίστοιχα για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τη 2η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο της σημερινή αναμέτρησης οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου στάθηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Ισοφάρισαν το γκολ του Μπεργκ με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 27΄, κάνοντας το 1-1 στο 40΄ με τον Μανιά, ενώ είχαν χάσει και πέναλτι με τον Τάτο νωρίτερα, στο 34΄ . Ωστόσο δέχτηκαν γκολ στο 45΄ από τον Κλωναρίδη μένοντας πίσω στο σκορ με 2-1 λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.


Το δεύτερο μέρος μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με τον Παναθηναϊκό να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο, ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή του εκμεταλλευόμενος και τα τεράστια αμυντικά των «κιτρίνων». Στο 56΄ ο Μπεργκ έγραψε το 3-1 με κεφαλιά για να διαμορφώσει ο ίδιος στο 74΄ το τελικό 4-1 με πολύ όμορφο τακουνάκι από τη μικρή περιοχή.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ