2014-03-10 16:57:54
Φωτογραφία για Ληστεία σε τράπεζα στην Κλειτορία – Τραυμάτισαν στο πόδι Αστυνομικό – Μπλόκα από την ΕΛ.ΑΣ. - Βρέθηκε καμμένο Ι.Χ.
Ένοπλη ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς στην Κλειτορία Αχαΐας σημειώθηκε πριν από λίγο. Δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας και άρπαξαν υπό την απειλή όπλο άγνωστο χρηματικό ποσό.

Την ώρα που διέφευγαν ο ένας από τους δύο δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι έναν Αστυνομικό που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί μπλόκα σε πολλά σημεία στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr οι δράστες έφεραν μούσι, πιθανόν ψεύτικο. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με αθηναικές πινακίδες, γκρι χρώματος και όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατευθυνθηκαν προς τα ορεινά του νομού.

15:50 Βρέθηκε πριν από λίγο σε μικρή σχετική απόσταση από το σημείο της ληστεία ένα καμμένο αυτοκίνητο το οποίο εξετάζει η Αστυνομία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ήταν το Ι.Χ. με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της ένοπλης ληστεία στην τράπεζα της Κλειτορίας. Οι έρευνες και τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ