2014-03-12 08:37:59
Φωτογραφία για Ηλεία: Τρεις συνδυασμοί για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου
Τρεις διαφορετικοί συνδυασμοί κατατέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Μαρτίου. Είναι η πρώτη φορά, στην ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου, που οι εκλογές δεν θα πραγματοποιηθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν δικαίωμα, όπως ορίστηκε από τη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου, να υποβάλουν υποψηφιότητες μέχρι τις 8:00 το βράδυ της Δευτέρας. Οι τρεις συνδυασμοί που κατατέθηκαν είναι οι εξής:

«Όλοι μαζί - Συμφωνία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» με επικεφαλής τον Γιώργο Ανδριόλα. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν 12 υποψήφιοι για το Δ.Σ, 10 για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας και 4 για την Ελεγκτική Επιτροπή.

«Νέα Εποχή Εμπόρων» με επικεφαλής τον Σάκη Σκουτέρη. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν 10 υποψήφιοι για το Δ.Σ, 8 για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας και 3 για την Ελεγκτική Επιτροπή.

«Αλλαγή Τώρα» με επικεφαλής τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν 5 υποψήφιοι για το Δ.Σ, 5 για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας και 2 για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Μετά την παρέλευση δύο ημερών, για την υποβολή ενδεχόμενων ενστάσεων, θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα των υποψηφίων.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ