2014-03-13 13:35:05
Φωτογραφία για Θέλει να αναλάβει την Σουόνσι ο Κούμαν
Ένας από τους υποψηφίους για την ανάληψη του πάγκου της Εθνικής Ελλάδας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αυτοπροτάθηκε μέσω του ατζέντη του στην Σουόνσι δείχνοντας ότι προτιμά την Πρέμιερ Λιγκ.

Την πρόθεση του Ρόναλντ Κούμαν, που φέρεται να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Βρετανία ανακοίνωσε ο ατζέντης του Ολλανδού, Γκάιντο Άλμπερς σε ραδιόφωνο της Ουαλίας.

"Εαν έχει την ευκαιρία να είναι ο νέος προπονητής της Σουόνσι, είναι διαθέσιμος γι αυτό. Θα ήταν ευχής έργο για τον Ρόναλντ να δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σουόνσι  είναι ένας φανταστικός σύλλογος και είναι ικανός να είναι επιτυχημένος στο έργο του. Εάν ενδιαφέρονται να μου το πούνε. Δεν μπορώ να του καλώ εγώ όλες τις ημέρες. Από τότε  που έφυγε από την Φέγενορντ ο Κούμαν με πήραν τηλέφωνο 95 ατζέντηδες."

Στο περιθώριο της ραδιοφωνική συνέντευξης στο Radio Wales Sport,  ο Γκάιντο Άλμπερς  επιβεβαίωσε ότι μίλησε με τον συμπατριώτη του Κούμαν διευθυντή της Σουόνσι, Τζον φαν Ζβέντεν και του υπέδειξε να μιλήσει στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ουαλικής ομάδας.

"Έστειλα ένα μέιλ στον πρόεδρο Χιου Τζένκινς και τον αντιπρόεδρο Λέι Ντίνεεν για να τους μιλήσω για τον Ρόναλντ αλλά ακόμη δεν έχω καμία απάντηση"

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ