2014-03-14 11:40:43
Φωτογραφία για Ο ΒΕΝΓΚΕΡ ΒΛΕΠΕΙ... ΚΑΜΠΕΛ ΣΤΟ «ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ»
Η Άρσεναλ παρακολουθεί στενά τα... κατορθώματα του Τζόελ Κάμπελ με τον Ολυμπιακό και την εθνική της Κόστα Ρίκα, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να έχει μια πιο κοντινή άποψη για την πρόοδο του νεαρού επιθετικού, τον οποίο σκοπεύει να παρακολουθήσει την προσεχή Τετάρτη στο Ολντ Τράφορντ, στον επαναληπτικό της Μάντσεστερ με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλσατός τεχνικός δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμα την απόφασή του για το μέλλον του Κοσταρικανού εξτρέμ που ανήκει στην Άρσεναλ, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την προσπάθεια για να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του, είτε με παράταση του δανεισμού του, είτε με αγορά του, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές.

Για τον Κάμπελ φέρεται να έχει ενδιαφερθεί η Έβερτον, αλλά η άποψη που επικρατεί εδώ και καιρό είναι ότι ο παίκτης είτε θα γυρίσει στην Άρσεναλ για να πάρει ευκαιρίες είτε θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πιθανό να γίνει συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της Άρσεναλ και του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία, στο περιθώριο της αναμέτρησης για το Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ