2014-03-16 19:50:16
Φωτογραφία για 16 από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο
Δείτε 16 εκπληκτικά σπήλαια που δεν αποτελούν αποκύημα φαντασίας ή σκηνικό από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αντίθετα, μπορείτε να τα βρείτε σε μερικές από τις πιο γνωστές περιοχές του πλανήτη μας, στην Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Αν και μερικά μόνο από αυτά είναι ανοικτά για το κοινό, όπως το Phraya Nakhon στην Ταϊλάνδη, τα περισσότερα αποτελούν προορισμό εξερευνητών και φωτογράφων. Χάρη σε αυτούς έχουμε την ευκαιρία να μπούμε και εμείς για λίγο στο εσωτερικό τους 1. Son Doong Cave , Βιετνάμ

Το Son Doong Cave στο Βιετνάμ, είναι το μεγαλύτερο γνωστό μέχρι σήμερα σπήλαιο στον κόσμο. Με περίπου 9 χιλιόμετρα μήκος, 200 μέτρα πλάτος και 150 μέτρα ύψος είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει ολόκληρη ζούγκλα, πελώριους σταλαγμίτες και τροπικές παραλίες με λευκή άμμο. Διαθέτει το δικό του μικροκλίμα, καθώς και είδη ζώων που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο.

2. Σπηλιά από πάγο κοντά στο ηφαίστειο Mutnovsky, Ρωσία

Σπηλιές πάγου όπως αυτή σχηματίζονται αρκετές στους παγετώνες γύρω από το ηφαίστειοMutnovsky στη Ρωσία. Οι περισσότερες από αυτές δημιουργούνται από ανοίγματα που απελευθερώνουν ηφαιστειακή θερμότητα και αέρια που ονομάζονται ατμίδες.

Δείτε και τα υπόλοιπα εδώ
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LockBuilder For iOS7 Cydget: Cydia tweak
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LockBuilder For iOS7 Cydget: Cydia tweak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ