2014-03-17 10:46:08
Φωτογραφία για Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στα εγκαίνια του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες
Στα εγκαίνια των νέων δομών του Δήμου Ηλιούπολης, Δημοτικό Ωδείο, ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ και «ΚEΕΠΕΑ - Ορίζοντες», που... πραγματοποιήθηκαν σήμερα παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδότησε το έργο της μεταστέγασης των δραστηριοτήτων του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», που λειτουργεί πλέον ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, από το Δήμο Αγίου Δημητρίου στο Δήμο Ηλιούπολης, δίνοντας έτσι λύση στο πρόβλημα στέγασης και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα Άτομα με Αναπηρίες.

Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Λιλίκα Βασιλάκου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αγγελος Βουράκης, οι οποίοι τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου, καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κώστας Αδαμόπουλος, Αναστάσιος Ζαννιάς και Ιάκωβος Προμπονάς, εκπρόσωποι διαφόρων κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της περιοχής και πλήθος κατοίκων της περιοχής.


Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος στην ομιλία του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για τη συμβολή του σε ένα έργο κόσμημα - όπως είπε - για όλη την Αττική και τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι καρπός της συνεργασίας του Δήμου Ηλιούπολης, της Περιφέρειας Αττικής και του Ιδρύματος Νιάρχου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στο χαιρετισμό που απηύθυνε, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ηλιούπολης για τα καλά του λόγια, τον συνεχάρη για τη μεγάλη του προσπάθεια στην υλοποίηση του έργου και τόνισε ότι:

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για το ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γονείς και το πρσωπικό του Κέντρου είδαν το όνειρό τους για στέγαση και κατ’ επέκταση αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα Άτομα με Αναπηρίες να γίνεται πραγματικότητα. Η κατασκευή του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας πληροί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και αποτελεί ένα στολίδι της Ηλιούπολη, όπου καθημερινά πανανθρώπινες αξίες όπως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η ισότητα ευκαιριών στη ζωή υλοποιούνται και αποδεικνύονται καθημερινά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ