2014-03-17 15:43:55
Φωτογραφία για Ένα πλωτό παλάτι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ
Θαυμάστε το Floating Hotel

Ένα υπερπολυτελές πλωτό ξενοδοχείο αναμένεται να ταράξει, στην κυριολεξία, τα νερά της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς με την κατασκευή του στο Κατάρ, με στόχο να εξυπηρετήσει τους οπαδούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022!

Το Floating Hotel θα παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες και ανέσεις με τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στη στεριά, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία διαμονής, αφού θα επιπλέει στο νερό, προσφέροντας μαγευτική θέα στην θάλασσα.

Ένα τέτοιο ξενοδοχείο θα μπορούσε να μετακινηθεί σε άλλη παραλιακή τοποθεσία μετά τους αγώνες, εξυπηρετώντας έτσι κι άλλες σημαντικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Θα είναι πλήρως ανεξάρτητο, με δική του υποδομή, ενώ θα περιλαμβάνει σύστημα επεξεργασίας λυμάτων, σύστημα ανακύκλωσης και θα είναι αυτοδύναμο σε ηλεκτρική ενέργεια.

Η εταιρεία Admares Floating Real Estate θα συμμετάσχει στη δημιουργία του έργου, το οποίο εκτός από το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, θα περιλαμβάνει εστιατόρια, σπα, νυχτερινό κέντρο και πισίνα στον τελευταίο όροφο.


Επιπλέον, θα κατασκευαστεί και γκαράζ μέσα ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο εγγυάται ότι θα υπάρχει χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες, ακόμη και σε πλήρως ανεπτυγμένες περιοχές της πόλης.

Ο σχεδιασμός των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων είναι προσαρμοσμένος στις σύγχρονες ανάγκες των ταξιδιωτών, ενώ ακόμα γίνονται αλλαγές στα σχέδια με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο και τις φωτογραφίες πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ