2014-03-18 21:12:44
Φωτογραφία για EKTAKTO: Ενθουσιασμός στην κυβέρνηση από τη συμφωνία με την τρόικα
Του Ειδικού Συνεργάτη

Πανηγυρικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου και στα υπουργικά γραφεία στο άκουσμα της συμφωνίας με την τρόικα Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς ανέβηκε στο γραφείο του και άρχισε να ουρλιάζει σαν λύκος στο φεγγάρι, υψώνοντας παράλληλα το μεσαίο δάχτυλο και φωνάζοντας ανάμεσα στις κραυγές του "έτσι! έτσι! γατάκι Αλέξη" αν και ασφαλείς πληροφορίες του theblob.gr διαβεβαιώνουν πως στο Μέγαρο Μαξίμου δεν υπάρχει γατάκι με αυτό το όνομα και πως το μόνο κατοικίδιο είναι ένας ημίαιμος ποιμενικός που ακούει στο όνομα "Ευάγγελος".

Ο Γιάννης Στουρνάρας εμφανώς συγκινημένος πήρε τηλέφωνο φίλους, γνωστούς και μπατζατανάκια και ο κλητήρας που περνούσε εκείνη την ώρα έξω από το γραφείο του ορκίζεται πως τον άκουσε να λέει "βάλε και λίγο ζαμπόν κύριε Στέφανε θα το κάψουμε απόψε".

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης κέρασε όλο το προσωπικό στο υπουργείο Υγείας σπιρουλίνα και εχινάκια, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας ρώτησε διακριτικά μέσω του υπασπιστή του το πρωθυπουργικό γραφείο αν η ενίσχυση των ενστόλων από το πρωτογενές πλεόνασμα δικαιολογεί και εμφύτευση μαλλιών.


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει τραπέζι στον Κιάμο για να γιορτάσει όλο το υπουργικό συμβούλιο σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ αύριο θα μαζευτούν όλοι στο σπίτι του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για να δουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με συνοδεία πίτσας και μπύρας.

Το άρθρο είναι προϊόν φαντασίας, άρα και χιουμοριστικό από το theblob.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ