2014-03-19 22:54:09
Φωτογραφία για ΣΚΑΡΙΟΛΟ : ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε πως η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21/3, 21:30/ΔΤ) αποτελεί πρόκληση για τη Λαμποράλ Κούτσα και εξύμνησε το Βασίλη Σπανούλη.

«Το να αντιμετωπίζεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης στην έδρα του αποτελεί μεγάλη πρόκληση, προφανώς θα 'ναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά συγχρόνως και πολύ ενδιαφέρουσα. Κάθε αναμέτρηση της Ευρωλίγκας είναι μία ευκαιρία για τους παίκτες μας να ωριμάσουν και να βελτιωθούν, ανεξαρτήτως κατάταξης στον ε' όμιλο» είπε στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων εν όψει 11ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ (21/3, 21:30/ΔΤ) ο 53χρονος Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Πρέπει τουλάχιστον να υπερασπιστούμε την τιμή της ομάδος μας με υπερηφάνεια, αφοσίωση και να δώσουμε ό,τι έχουμε».

«Η ομάδα έχει ωριμάσει και πολλοί παίκτες έχουν βελτιωθεί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι» πρόσθεσε.

Η ομάδα της Βιτόρια αναμένεται να πέσει πάνω στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη και ο προπονητής της επισήμανε πως «είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη στη θέση του, ένας σπουδαίος παίκτης και το απέδειξε και στην πρώτη μεταξύ μας αναμέτρηση και 100 φορές καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ