2014-03-20 15:35:07
Φωτογραφία για Δήλωση του Μαρίνου Ουζουνίδη
Τη στιγμή που η μνημονιακή πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης έχει οδηγήσει στο δύσκολο δρόμο της... ανεργίας περίπου 2 εκατομμύρια συμπολίτες μας, οι προκλητικοί διορισμοί σε υψηλά ιστάμενες θέσεις συνεχίζονται.

Ο διορισμός του 77χρονου!! (γεννηθείς το 1937) Κωνσταντίνου Ζαχαράκη (πρώην Βουλευτής της Ν.Δ.) στη θέση του διοικητή του ΟΠΑΔ είναι προκλητική και συνάμα άστοχη. Θα πρέπει να πάψει πλέον ο διορισμός συνταξιούχων σε θέσεις ευθύνης. Φυσικά και ο διορισμός του κ. Ζαχαράκη δεν είναι παράνομος αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική και προς το σκοπό αυτό θα θέσω το θέμα στην Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θα ήταν προτιμότερο σε αντίστοιχες θέσεις να διορίζονται νέοι άνθρωποι με προσόντα, -εκπαιδευτικά και επαγγελματικά-, και όρεξη για δουλειά και όχι άνθρωποι που έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα έπρεπε να αποσυρθούν μετά από τη συνταξιοδότησή τους. Ο διορισμός πολιτικών φίλων, και δη πολύ μεγάλης ηλικίας, σίγουρα δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα της ανεργίας που αναγκάζει κάθε χρόνο χιλιάδες νέους Έλληνες να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ