2014-03-22 12:25:42
Φωτογραφία για Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ τσαντάκηδες με δίκυκλο στη Θεσσαλονίκη
Με κλεμμένη μηχανή «χτυπούσαν» ανυποψίαστες πεζές γυναίκες και άρπαζαν τις τσάντες τους, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Ο λόγος για δύο άνδρες, ηλικίας 52 (ομογενής) και 25 (Έλληνας) ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Καλαμαριάς, από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστεία, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν αράξει τις τσάντες από έξι τουλάχιστο γυναίκες στις περιοχές της Καλαμαριάς, των Αμπελοκήπων και του κέντρου της πόλης.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, κινούμενοι με δίκυκλο στις προαναφερθείσες περιοχές, σε διάστημα λίγων ωρών προ της συλλήψεώς τους, πλησίασαν έξι ανυποψίαστες γυναίκες, από τις οποίες αφαίρεσαν τις τσάντες τους, που περιείχαν χρηματικά ποσά, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητριών.

Μάλιστα, τρεις γυναικείες τσάντες βρέθηκαν στην κατοχή τους κατά τη στιγμή της σύλληψής τους.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το δίκυκλο το οποίο οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των έκνομων ενεργειών τους, είχε αφαιρεθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα από την οδό Αγγελάκη.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες,οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χωρίς πλοία στις 9 Απριλίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χωρίς πλοία στις 9 Απριλίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ