2014-03-24 16:28:10
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για την Πάολα
​Την καρδιά της πέτρα έκανε η Πάολα, η οποία αφότου έχασε τον καλύτερο της φίλο, αναγκάστηκε ν΄ανέβει στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσει. Η τραγουδίστρια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έζησε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της, όταν ενημερώθηκε πως το φιλαράκι της «έφυγε» από την πανδημική γρίπη Η1Ν1.

Ο λόγος για τον παιδικό της φίλο Θωμά, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί, μιας και οι δυο κατάγονταν από τη Συκιά Χαλκιδικής. Ο Θωμάς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές, με αποτέλεσμα να καταλήξει την περασμένη εβδομάδα. Η Πάολα που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το «παρών» στην κηδεία του που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, ώστε να πει το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο της φίλο.

Λίγες ώρες αργότερα, αναγκάστηκε ν΄ανέβει στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσει, μιας και ως άριστη επαγγελματίας που είναι, δεν ήθελε να δυσαρεστήσει τους θαμώνες. Κανείς δεν κατάλαβε το δράμα της Πάολας, εκτός από μερικούς κοντινούς της ανθρώπους, στους οποίους εκμυστηρεύτηκε πως το παράπονο της ήταν που δεν πρόλαβε να δει τον Θωμά μια τελευταία φορά, αναφέρει δημοσιευμα της εφημερίδας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ