2014-03-24 17:59:47
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ - Φουλ επίθεση από τον Τσίπρα για να… σκοράρει στις εκλογές...!!!
Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης 

Την πεποίθηση ότι σύντομα θα υπάρξει ένα νέο μνημόνιο εκφράζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, 

επιχειρώντας να βάλουν τους βουλευτές των δυο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση μπροστά στις ευθύνες τους. Παράλληλα, τα στελέχη της Κουμουνδούρου επιδιώκουν να αναδείξουν στο εκλογικό σώμα την «ψευδή εικόνα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση με το επιχείρημα του πλεονάσματος».

Γι αυτό το λόγο τα τελευταία εικοσιτετράωρα η επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έγινε πιο επιθετική, αφού εκτιμήθηκε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η κυβέρνηση με την βοήθεια των δανειστών προσπαθούν να δημιουργήσουν μια άλλη εικόνα στην ελληνική κοινωνία.

Έτσι το νέο επικοινωνιακό σχέδιο περιλαμβάνει την πιο επιθετική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα την οποία είδαμε κατά την περιοδεία του στα Γιάννενα αλλά και την αποκωδικοποίηση των επιχειρημάτων της κυβέρνησης από τα στελέχη της Κουμουνδούρου. 


Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας για το πρωτογενές πλεόνασμα είπε:

«Σήμερα, ουσιαστικά, πάει να ψηφιστεί, πέραν όλων των υπολοίπων διαρθρωτικών μέτρων που έχουν βγει από την περίφημη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, ένα νέο μνημόνιο για τα εργασιακά. Καταργούνται τριετίες για τους μακροχρόνια ανέργους, επεκτείνεται ο θεσμός των ενοικιαζόμενων με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό γι' αυτούς τους εργαζόμενους, αλλάζει το ασφαλιστικό σύστημα το οποίο τάχιστα μετά τη μείωση των εισφορών θα έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, ενθαρρύνονται οι ομαδικές απολύσεις. Δηλαδή, μιλάμε πράγματι για ένα νέο εργασιακό Μεσαίωνα, την ίδια στιγμή που μας λένε ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο.

Για να μην πω, βέβαια, για το πολύ κρίσιμο θέμα, για το γάλα, το οποίο αν ουσιαστικά περάσει θα δημιουργήσει βλάβες, οι οποίες δεν θα είναι αναστρέψιμες στη μικρή ελληνική παραγωγή. 

Άρα, λοιπόν, ο καθένας θα κληθεί να δει αν με την ψήφο του υπηρετεί τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκει, ή αν υπηρετεί άλλου είδους συμφέροντα έξω από τη χώρα. Κάθε βουλευτής ατομικά πλέον θα κληθεί να αναμετρηθεί με αυτά τα τεράστια προβλήματα και θεωρώ ότι, όσοι συμβάλουν στην πτώση αυτής της κυβέρνησης θα είναι κάτι το οποίο θα τους το αναγνωρίσει πρώτα απ’ όλα ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητα του τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ό,τι αφορά το πρωτογενές πλεόνασμα το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε: «Θα ήταν καλύτερα το πρωτογενές πλεόνασμα αυτό να ήταν μικρότερο, γιατί θα είχαμε μια καλύτερη κατάσταση στην οικονομία. Αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα προέκυψε μέσα από την κρεατομηχανή του μνημονίου. Μέσα εκεί μπήκαν μισθοί, συντάξεις, δημόσιοι υπάλληλοι..».

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/336053/foyl-epithesh-apo-ton-tsipra-gia-na-hellip-skorarei-stis-ekloges#ixzz2wtdIwspR
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ