2014-04-01 22:45:12
Φωτογραφία για Michael Jackson XSCAPE, νέο άλμπουμ με 8 νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια στις 13 Μαΐου 2014
Ο Michael Jackson ξανά στο προσκήνιο με το νέο άλμπουμ XSCAPE που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου 2014 αλλά είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order στο iTunes και αλλού.

Η Epic Records ανάλαβε την παραγωγή των μουσικών κομματιών του νέου άλμπουμ του Michael Jackson με τίτλο XSCAPE σε συνεργασία με γνωστά ονόματα του χώρου όπως Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate και John McClain. Η χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του “Wacko Jacko” στην νέα πραγματικότητα του 21ου αιώνα με την τεχνολογία του 2014 γίνεται ολόκληρο μουσικό άλμπουμ με 8 ακυκλοφόρητα κομμάτια.

MICHAEL JACKSON – XSCAPE ALBUM TEASER

Είναι γνωστό ότι ο Michael Jackson είχε αφήσεις εκατοντάδες ακυκλοφόρητα τραγούδια ως κληρονομιά στα παιδιά του. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Epic Records, L.A. Reid, απέκτησε πρόσβαση σε όλο το μουσικό αρχείο και μπόρεσε να ξεθάψει τους “μουσικούς θησαυρούς” του Jackson.


Εκτός από την απλή έκδοση του XSCAPE θα κυκλοφορήσει και η XSCAPE Deluxe Edition με τα 8 ακυκλοφόρητα κομμάτια όπως ακριβώς τα είχε ηχογραφήσει ο Michael Jackson μαζί με τα νέα remix προσαρμοσμένα στην σύγχρονη πραγματικότητα.

“Michael left behind some musical performances that we take great pride in presenting through the vision of music producers that he either worked directly with or expressed strong desire to work with. We are extremely proud and honored to present this music to the world”

Η Sony θα αναλάβει την διαφήμιση του νέου XSCAPE album σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερο ζήλο. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση ” In conjunction with the release of XSCAPE, Epic / Sony Music will launch an unprecedented global campaign with the One Sony sister companies, Sony Corporation, Sony Mobile Communications, and Sony Network Entertainment International drawing from all of Sony’s strengths and consumer reach”. Για αυτό άλλωστε η προώθηση έχει ήδη ξεκινήσει με το ολοκαίνουριο Sony Xperia Z2. 
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ