2014-04-02 13:55:07
Φωτογραφία για Κώστας Καραφώτης: Παραλίγο να χτυπήσω παπαράτσι με το αμάξι μου
Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει όταν οι φωτογράφοι τον κυνηγούσαν για ένα κοινό πλάνο με τις πρώην συντρόφους του, Μάρω Λύτρα και Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε πως λίγο έλειψε να πατήσει με το αυτοκίνητό του έναν παπαράτσι.

«Πάντα στην άκρη το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Άλλοι το έφερναν στη μέση! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, πάντα δίνω. Απλά δεν το βγάζω εγώ προς τα έξω. Όμως, όταν υπάρχουν δύο επώνυμοι σε μια σχέση, είναι δύσκολο να κρυφτεί», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στο περιοδικό People και συνέχισε:

«Δεν σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο αναγκαστικά το τραβάει από τα μαλλιά για να βγαίνει προς τα έξω. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι επώνυμες σχέσεις πουλάνε. Πιο εύκολα φυλάσσεται μια σχέση με κάποιον μη επώνυμο και αυτό το έχω πετύχει».

Στη συνέχεια, περιέγραψε το περιστατικό – σοκ που του συνέβη, όταν διατηρούσε σχέση με τη Μάρω Λύτρα:

«Είχε πεταχτεί ένας παπαράτσι μπροστά από το αυτοκίνητό μου για να μας βγάλει φωτογραφία με τη Μάρω. Φορούσε μαύρα και δεν τον είδα… Παραλίγο να τον πατήσω! Ήμασταν στην Άνω Γλυφάδα, κατέβαινα μια κατηφόρα, τον είδα και σταμάτησα απότομα. Καταρχήν, τρόμαξα! Είναι δυνατόν να ρισκάρει κάποιος τη ζωή του για να βγάλει εμένα μια φωτογραφία;».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ