2014-04-05 11:35:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Το «μυστήριο» της κλεμμένης μηχανής λύθηκε 10 χρόνια μετά!
Απίστευτη ιστορία Πατρινού: Βρήκε τυχαία μπροστά του, την μηχανή που του είχαν κλέψει, πριν από 10 ολόκληρα χρόνια! Όλα συνέβησαν ξαφνικά πριν από μερικές εβδομάδες, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο γνωστός συμπολίτης επιχειρηματίας, και ενώ ανέμενε με το αμάξι του να ανάψει το πράσινο στο φωτεινό σηματοδότη, είδε να διασχίζει τον δρόμο η μεγάλου κυβισμού μηχανή του μάρκας BWV, που είχε κλαπεί εδώ και μία δεκαετία! Αμέσως επιχειρεί να την ακολουθήσει, αλλά μέσα στην κίνηση, δεν προλαβαίνει να την εντοπίσει και χάνει τα ίχνη της. Έτσι αποφασίζει να αναλάβει δράση και παραμονεύει επί αρκετές εβδομάδες στο συγκεκριμένο σημείο, με την ελπίδα να περάσει εκ νέου από μπροστά του το χαμένο του δίκυκλο. Κάτι που τελικά συμβαίνει αρκετό διάστημα αργότερα.

Η επιμονή του δικαιώνεται και όταν εντοπίζει την μηχανή, ξεκινάει το κυνηγητό. Καταφέρνει να προφτάσει το δίκυκλο κάποια δεκάδες μέτρα μακρύτερα και γρήγορα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για την κλαπείσα ιδιοκτησία του. Αμέσως καλείται η Αστυνομία και λίγο αργότερα ο γρίφος λύνεται: Ο νέος ιδιοκτήτης, την είχε αποκτήσει νόμιμα μετά από αγορά από ιδιώτη, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για προϊόν κλοπής.


Ο «πωλητής» την είχε κλέψει και μάλιστα πρόκειται για πρόσωπο που στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να την αγοράσει από τον νόμιμο κάτοχό της... χωρίς αποτέλεσμα! Μάλιστα όπως αποδείχθηκε, κυκλοφορούσε με τον αρχικό αριθμό κυκλοφορίας, αλλά με πλαστές πινακίδες και όπως είναι ευνόητο η Αστυνομία επιλήφθηκε των περεταίρω.

Ο επιχειρηματίας δεν πίστευε ούτε ο ίδιος αυτό που του συνέβη: Είχε και πάλι στην κατοχή του, τη θηριώδη μηχανή που είχε χάσει εδώ και 10 χρόνια και που έμελε να επιστρέψει στα χέρια του, με έναν τόσο περιπετειώδη τρόπο. Μετά τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες, η μηχανή επανήλθε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γεμίζοντας με χαρά τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος διηγείται στους έκπληκτους φίλους του αυτή την παράξενη ιστορία που έζησε Πηγή: dete
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ