2014-04-06 07:19:04
Φωτογραφία για Παστέλ αποχρώσεις στα… μαλλιά!
Ξέραμε ότι οι παστέλ αποχρώσεις είναι must στα νύχια και τα ρούχα αυτή τη σεζόν, αλλά αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι κυριαρχούν και στη βαφή των μαλλιών!

Με μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ όπως η Νικόλ Ρίτσι, η Κέλυ Όσμπορν, η Σιένα Μίλερ να βάφουν τα μαλλιά τους σε μοβ, ροζ, σιέλ αναθεωρήσαμε την τάση των παστέλ Αν και μας αρέσουν οι αλλαγές στα μαλλιά και οι αντισυμβατικές προτάσεις, η συγκεκριμένη μας φαίνεται λίγο υπερβολική όχι μόνο από αισθητικής απόψεως αλλά κυρίως όσον αφορά την αποδυνάμωση της τρίχας.

Αυτό που θα σου προτείναμε αν θέλεις να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend θα ήταν να αντιγράψεις το λουκ της Φαίης στην αρχή της σεζόν, με funky ανταύγειες στις άκρες των μαλλιών!

Το συγκεκριμένο λουκ είναι εύκολο να το δημιουργήσεις στο σπίτι, αγοράζοντας τα hair chalks της L’Oreal ή του The Body Shop, χωρίς να αγχώνεσαι με τη δέσμευση της μόνιμης βαφής!

Οι οδηγίες χρήσεις είναι πολύ απλές, ενώ το χρώμα φεύγει εύκολα από το 1ο λούσιμο και μπορείς να βρεις αρκετές αποχρώσεις στην αγορά για να… παίξεις με τη διάθεση των μαλλιών σου! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ