2014-04-10 00:51:04
Φωτογραφία για Παρεμβάσεις σε σχολεία του Δήμου Αλμυρού
Παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες του Αλμυρού, προγραμματίζει η σχολική επιτροπή του Δήμου, προκειμένου να αρχίσουν να δρομολογούνται από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο προγραμματισμός της νέας περιόδου, εγκρίθηκε σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και αναμένεται η μελέτη να περάσει από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να βγει ο προϋπολογισμός των έργων, πριν αυτά εισαχθούν για τελική έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα δράσης της σχολικής επιτροπής, προβλέπεται ο ελαιοχρωματισμός της εξωτερικής όψης του 4ου Δημοτικού Σχολείου, του πιο παλιού στο Δήμου, όπως επίσης και του 3ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού, όπου επίσης θα γίνουν παρεμβάσεις και στον αύλειο χώρο.

Από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις θα είναι η στεγανοποίηση της ταράτσας στο Γυμνάσιο Πτελεού.

Ακόμη θα γίνουν παρεμβάσεις στις υδραυλικές εγκαταστάσεις στο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού και στο Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης και θα αποκατασταθούν τα προβλήματα που εντοπίζονται στις σχολικές τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου Σούρπης.

Β’ δόση

Στο μεταξύ, πιστώθηκε στον λογαριασμό του Δήμου Αλμυρού, η δεύτερη δόση της επιχορήγησης για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων της περιοχής.

Πρόκειται για ποσό ύψους 48.500 ευρώ, την εκταμίευση των οποίων ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού εκτός ημερήσιας διάταξης και σύντομα αναμένεται να κατανεμηθούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ