2014-04-11 14:36:04
Φωτογραφία για Χολίδης-Μενιδιάτης-Χατζίδου: Τα hot spots και backstage από την πρόβα τζενεράλε τους!
Πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 11 Απριλίου και χτες το βράδυ ο Χρήστος Χολίδης με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ελένη Χατζίδου τα έδωσαν όλα... στην τελική τους πρόβα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Πρόβα τζενεράλε με πολλές εκπλήξεις και χιουμοριστικά απρόοπτα, χτες το βράδυ για τον Χρήστο Χολίδη, τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ελένη Χατζίδου… Μπορεί να τελείωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά είναι πλέον πανέτοιμοι να ανεβάσουν πολύ ψηλά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το πήχη της διασκέδασης φέτος το καλοκαίρι στην παραλιακή. Οι δυο πανύψηλοι τραγουδιστές του Frangelico Upper Class απόλαυσαν στο έπακρον την χθεσινή τους τελική πρόβα.

Με πολύ διάθεση και πειράγματα μεταξύ τους, την ώρα των ντουέτων τους έκπληξη που θα τους απολαύσουμε επί πίστας, ο Χρήστος Χολίδης δεν σταματούσε λεπτό να πειράζει τον Χρήστο Μενιδιάτη, ενώ τον «πυροβολούσε» με το χέρι του, λέγοντας από το μικρόφωνο, «Βλέπετε; Είμαστε μαλωμένοι», κάτι που φυσικά δεν ισχύει! Χιουμοριστική ήταν η στιγμή που ο Χρήστος Χολίδης δεν μπορούσε να περάσει από το διαχωριστικό για να βγει στην πίστα, πέφτοντας πάνω στους μουσικούς… «Μάλλον αυτός που το έφτιαξε αυτό πρέπει να ήταν πολύ κοντός και πολύ λεπτός» τον άκουσαν να λέει με χιούμορ από το μικρόφωνο.


Ο δε Χρήστος Μενιδιάτης έκανε άπαντες να ξεσπάσουν σε γέλια την στιγμή που μαζί με τους σερβιτόρους του μαγαζιού, άρχισε να κατεβάζει τις καρέκλες από τα τραπέζια για να στρώσουν το μαγαζί για την πρεμιέρα. «Να ποιος νοιάζεται πραγματικά για την επιχείρηση και μεροκάματο του» θα τον πείραζαν κάποιοι.

Η Ελένη Χατζίδου λαμπερή και όμορφη αλλά και αγχωμένη αφού συνεχώς ξεχνούσε τους στίχους από τα τραγούδια και «αυτομαλωνόταν». Λεπτό δεν άφησε το ipad από τα χέρια της που λειτουργούσε βοηθητικά να διαβάζει τους στίχους Αυτά και άλλα πολλά συνέβησαν χτες το βράδυ στην πρόβα τζενεράλε για την μεγάλη πρεμιέρα σήμερα του Frangelico Upper Class με Χολίδη-Μενιδιάτη πανέτοιμους για το πιο αντρικό σχήμα του καλοκαιριού! Η συνέχεια σήμερα Παρασκευή 11 Απριλίου, στο Frangelico!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ