2014-04-11 15:00:21
Φωτογραφία για Carglass - Best of Belron®: Ανάδειξη του καλύτερου τεχνικού ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην Ρώμη, τον Μάιο του 2014 στον διεθνή διαγωνισμό “Best of Belron® 2014”
Η Carglass® ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία, για ακόμη μια φορά, τον εθνικό διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου τεχνικού ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην Ρώμη, τον Μάιο του 2014 στον διεθνή διαγωνισμό “Best of Belron® 2014”.

Ο διαγωνισμός Best of Belron® πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και σε αυτόν συμμετέχουν οι νικητές από όλες τις χώρες της Belron®, μητρικής εταιρίας της Carglass®, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο του «Καλύτερου τεχνικού της Belron® Παγκοσμίως». Νικητής φέτος αναδείχθηκε ο Αντώνης Μουστάκας που εργάζεται από το 2009 στο κατάστημα της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι, έμπειροι τεχνικοί της Carglass®, είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις τους στην επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ, και στην αντικατάσταση των κρυστάλλων αυτοκινήτου μπροστά σε περισσότερους από 200 παρευρισκόμενους. Η εξυπηρέτηση του πελάτη, η ταχύτητα, η τήρηση των κανόνων ασφαλείας, και η τήρηση των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η Carglass®, ήταν τα βασικά κριτήρια πάνω στα οποία βαθμολογήθηκαν οι συμμετέχοντες
. Τον Αντώνη Μουστάκα βράβευσε φέτος ο Πρόεδρος της Belron®, Gary Lubner, ο οποίος παραβρέθηκε στον διαγωνισμό, τονίζοντας την πελατοκεντρική φιλοσοφία, την σημασία και την σπουδαιότητα της σωστής εκπαίδευσης που λαμβάνουν όλοι οι τεχνικοί της Carglass®, ώστε να «οδηγούν» στο δρόμο με ασφάλεια τα οχήματα των πελατών της.

Διοργανώσεις, όπως ο διαγωνισμός Best of Belron®, αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά την προσήλωση στον πρωταρχικό στόχο που έχει θέσει η Carglass® ο οποίος δεν είναι άλλος από την ασφάλεια και την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ