2014-04-12 14:43:33
Φωτογραφία για Δείτε ποιος είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων
Όλες οι αλλαγές στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Θεσσαλίας και …κεράσματα στα Τρίκαλα

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, τοποθετήθηκε μετά την χθεσινή του προαγωγή ο Αθανάσιος Γραβάνης ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Ο κ. Γραβάνης που απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του νέου Γενικού Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγου Γιώργου Σουγλιέρη, ήταν αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων τους τελευταίους μήνες, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και ένα μικρό διάστημα Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων μετά την αναβάθμιση και μετακίνηση του τότε Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Γιώργου Σουγλιέρη ως Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κατάγεται από το Ρίζωμα Τρικάλων είναι παντρεμένος με 2 παιδιά και έχει υπηρετήσει ως Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας και Τρικάλων και στην συνέχεια στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.


Μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε σήμερα όπως κατέγραψε το trikalanews.gr«τραπέζωμα» από τους νεοπροαχθείς Αστυνομικούς Διευθυντές Γιώργο Αγάκο και Αθανάσιο Γραβάνη προς τους Αξιωματικούς και το Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε ταβέρνα της πόλης, εκεί όπου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των συναδέλφων τους για καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Σε επίπεδο Θεσσαλίας μετά την προαγωγή του σε Ταξίαρχο ο Νικόλαος Γιαννέλος μετακινείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ως Αστυνομικός Διευθυντής Τάξης Μαγνησίας και στην θέση του στην Καρδίτσα τοποθετείται ο Βασίλειος Καραπιπέρης που υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Ντζιοβάρας ενώ μετακινείται ύστερα από την προαγωγή του ο Γεώργιος Αγάκος από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που ήταν αποσπασμένος τους τελευταίους μήνες και εκτελούσε χρέη Αστυνομικού Διευθυντή ως Περιφερειακός Διευθυντής Ασφαλείας.

trikalanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ