2014-04-14 21:33:10
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ : ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Γιάννης Μπουρούσης εξήγησε πως δεν έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και ευελπιστεί να μην... αποκτήσει, αρκεί κανείς στη Ρεάλ Μαδρίτης να μην εστιάσει μόνο στον Βασίλη Σπανούλη.

«Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, με ενέργεια κι ένταση και να 'μαστε συγκεντρωμένοι στο να πηγαίνουμε πρώτοι στο ριμπάουντ και να τους σταματήσουμε. Ωστόσο, είναι προφανές πως έχουν ευκαιρία να κάνουν μία νίκη στο Palacio de Deportes» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο 30χρονος σέντερ και συνέχισε:

«Δε γνωρίζω αν ο φετινός Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Είναι πολύ δυνατός, μία μεγάλη ομάδα, τον γνωρίζω και θα προσπαθήσω να νικήσω. Έρχονται να μας ασκήσουν πίεση και πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Όλοι με ρωτούν για τον Σπανούλη. Για εμένα είναι εύκολο, πρέπει να παίξεις δυνατή άμυνα πάνω του και σ' όλη την ομάδα, ώστε να 'ναι πιο εύκολο για εμάς. Είναι μία σπουδαία ομάδα και δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο έναν παίκτη».


«Η πρεμιέρα θα 'ναι μία δύσκολη αναμέτρηση για εμάς. Είναι μία μεγάλη πρόκληση να 'χεις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις στην έδρα και πρέπει να κάνουμε ισάριθμες καλές εμφανίσεις και να τις κερδίσουμε. Στο playoffs το "κλειδί" είναι να προχωράς βήμα-βήμα και να δίνεις το 100%» πρόσθεσε ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού (2007-11), πριν καταλήξει:

«Όλους αυτούς τους μήνες αγωνιζόμασταν για το πλεονέκτημα έδρας και για την πρεμιέρα στη Μαδρίτη. Δε γνωρίζω ποιος είναι το φαβορί. Κάθε αναμέτρηση είναι σημαντική. Δεν έχει σημασία τι εύχομαι εγώ, το σημαντικό είναι να αγωνιστούμε καλά. Δεν έχω πρόβλημα να βρεθώ αντίπαλός τους. Είναι η δουλειά μου και θα μπω στο παρκέ για να δώσω το 100%. Το παρελθόν δεν έχει σημασία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ