2014-04-15 06:41:38
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ: ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
«Παλαιοκομματικού χαρακτήρα με λογική μαυρογιαλούρου», χαρακτηρίζει η Χαριλάου Τρικούπη την κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να πραγματοποιήσει σύσκεψη στο Μαξίμου με τη συμμετοχή μόνο υπουργών της ΝΔ και στη συνέχεια να προχωρήσει στις ανακοινώσεις για τις πρωτοβουλίες για τους άστεγους. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι υπουργοί Υγείας Αδ. Γεωργιάδης και Εργασίας Ι. Βρούτσης, ο υφυπουργός Υγείας Αντ. Μπέζας αλλά κανείς από το ΠαΣοΚ, ούτε ο υφυπουργός Εργασίας Β. Κεγκέρογλου ούτε η γενική γραμματέας Πρόνοιας Έφη Πέγκου.

Πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη, χαρακτήρισαν τη σύσκεψη «παλαιοκομματικού χαρακτήρα με λογική Μαυρογιαλούρου, που προσβάλλει τη θεσμική λειτουργία της κυβέρνησης».

Από το ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται ενοχλημένοι όχι μόνο για το «θεσμικό ολίσθημα», όπως λένε, αλλά και γιατί μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης, ύψους 20 εκατ. ευρώ, για μια εξαιρετικά ευαίσθητη ομάδα, επιχειρήθηκε να μετατραπεί σε προεκλογικό «χαρτί» στα χέρια της Ν.Δ. Όπως επισημαίνουν το πρόγραμμα για τους αστέγους το προετοίμαζε για μακρό διάστημα ο υφυπουργός Εργασίας Β. Κεγκέρογλου, καθώς εμπλέκονται σε αυτό όλες οι δομές του προνοιακού κράτους, από τους δήμους μέχρι τις ΜΚΟ.


Επιπλέον, στελέχη από τη Χαριλάου Τρικούπη, τόνιζαν πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συζήτηση για τη διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος επέμενε ότι θα πρέπει ένα μέρος του να καλύψει τις ανάγκες των πιο ευαίσθητων ομάδων με προτεραιότητα την ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων, και των απόρων και των άστεγων.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ