2014-04-15 06:23:03
Φωτογραφία για Στο ειδώλιο η αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης και ο σύντροφός της
Άσχημες μνήμες ξυπνά η εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου της αδικοχαμένης 23χρονης Φαίης Μπλάχα. Στις 5 Μαΐου θα κάτσουν στο ειδώλιο η 32χρονη αδελφή της κοπέλας (Μαριαλένα Μπλάχα), ο 26χρονος σύντροφος της(Βαγγέλης Στεφανάκης) και ένα τρίτο πρόσωπο- φίλος του φερόμενου ως δράστη. Να σημειωθεί κάπου εδώ ότι ο Βαγγέλης Στεφανάκης κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της όμορφης Φαίης τον Απρίλιο του 2013, ενώ η αδελφή της άτυχης κοπέλας, η οποία φέρεται να είχε κρυφό ερωτικό δεσμό με τον κατηγορούμενο και σύντροφο της αδελφής της και ο φίλος του φερόμενου ως δράστη κατηγορούνται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Η 32χρονη Μαριαλένα υποστηρίζει ότι ο φερόμενος ως δράστης την απειλούσε και την τρομοκρατούσε με αποτέλεσμα στις αρχικές της καταθέσεις να τον «καλύπτει», αν και γνώριζε για τον άγριο ξυλοδαρμό της αδικοχαμένης αδελφής από τον Στεφανάκη. «Φοβόμουν, γιατί με απειλούσε. Πίστευα ότι θα έκανε κακό σε μένα και την οικογένεια μου, αν έλεγα όσα γνώριζα. Έκανα ένα λάθος, αναλαμβάνω όμως τις ευθύνες μου γι’ αυτό» υποστηρίζει η 32χρονη μέσω του συνηγόρου της Θανάση Πλεύρη. Μάλιστα παραδέχεται ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο αλλά υποστηρίζει ότι δεν συνέβη παράλληλα με τη σχέση που διατηρούσε με την αδελφή της.


Λίγα λόγια για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2013: Η Φαίη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Στεφανάκη, με τον οποίο διατηρεί σχέση τέσσερις μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, λίγα μέτρα από το σπίτι της. Στη μέση του δρόμου, διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε ο 26χρονος την ξυλοκοπά με απίστευτη αγριότητα. «Ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σκότωσε την Ευθυμία - Αθανασία (Φαίη) Μπλάχα, χτυπώντας τη με γροθιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι και το σώμα, εκμεταλλευόμενος την υπέρτερη σωματική του δύναμη» αναφέρει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο αριστερό μάτι με επέκταση στο ζυγωματικό, εκδορές,
κάκωση στο δεξί χέρι και μώλωπες – τραύματα σε όλο της το σώμα περιγράφει ο ιατροδικαστής.

Ο Στεφανάκης αργότερα θα ισχυριστεί ότι τη χτύπησε μόνο μία φορά με την παλάμη του στο αριστερό μάτι και η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του. Με αυτό φαίνεται να τη μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού πρώτα έκανε στάση στο σπίτι φίλου του, για να ζητήσει τη βοήθειά του. Λίγο αργότερα θα επικοινωνήσει και με την αδελφή της Φαίης, Μαρία - Έλενα, με την οποία, όπως παραδέχτηκε, διατηρούσε παράλληλη σχέση, για να σχεδιάσουν την κάλυψη του ξυλοδαρμού. «Τη Φαίη τη βρήκα τυχαία στην άκρη του δρόμου, χτυπημένη, κάτω από ένα φοίνικα» θα πει 26χρονος, την ίδια γραμμή θα ακολουθήσει αρχικά και η 32χρονη. Η ιστορία τους, όμως δεν πείθει. Στη συνέχεια, ο καθένας θα επιλέξει τη δική του υπερασπιστική γραμμή, κατηγορώντας ουσιαστικά ο ένας τον άλλο. Στις 29 Απριλίου του 2013,η όμορφη Φαίη χάνει τη μάχη με τη ζωή.

Η αντίδραση της οικογένειας

Ο πόνος των γονιών της αδικοχαμένης Φαίης που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συντρόφου της και την ανοχή της αδελφή της είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα να μην αντέχουν να βλέπουν πια την μεγάλη τους κόρη. Γι’ αυτό ο κ. Αντώνης Μπλάχας και η σύζυγός του Χρυσάνθη, αποφάσισαν να την διώξουν από το σπίτι τους στη Νέα Μάκρη, θεωρώντας την συνυπεύθυνη για τον θάνατο της όμορφης Φαίης. Βέβαια, οι πληροφορίες λένε ότι η 32χρονη είχε φύγει ήδη από το σπίτι όταν οι γονείς της, της έκαναν έξωση. Η αδελφή του άτυχου κοριτσιού φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι οι γονείς της ήξεραν για την επιθετική συμπεριφορά του Στεφανάκη απέναντι στη Φαίη αλλά έμεναν άπραγοι.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ