2014-04-19 23:19:05
Φωτογραφία για Xbox One: 5 εκατ. πωλήσεις μέχρι σήμερα
Σειρά της Microsoft να ανακοινώσει πωλήσεις για το Xbox One και είναι εμφανές ότι το Titanfall έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για να ξεπεράσει τα 5 εκατ. πωλήσεις από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

Σίγουρα, είναι κατά 2 εκατ. λιγότερες από το PlayStation 4, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ ικανοποιητικό νούμερο, δεδομένου ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλοί τίτλοι.

Επίσης, η Microsoft ξεκίνησε το λανσάρισμα ενός νέου firmware update για το Xbox One, το οποίο φέρνει αρκετές διορθώσεις και νέες λειτουργίες όπως:

Ειδοποιήσεις για να βλέπει ο χρήστης ποιοι φίλοι του έχουν εισέλθει στην υπηρεσία Xbox Live σε πραγματικό χρόνο.

Δυνατότητα ελέγχου των saves και των updates. Μια μπάρα προόδου θα παρουσιάζει την κατάσταση των saves από τα παιχνίδια σας, ενώ θα είναι εύκολο να βλέπετε τι updates έχουν γίνει και πότε.

Βελτίωση στην ποιότητα video και στην εφαρμογή Blu-Ray Player

Βελτίωση στην ασύρματη επικοινωνία των τηλεχειριστηρίων και των headsets

Βελτίωση στην ποιότητα και αξιοπιστία των φωνητικών εντολών, αλλά και της αναγνώρισης κινήσεων από τον αισθητήρα Microsoft Kinect

Επιλογή για αυτόματο update και επανεκκίνηση του Xbox One, όποτε υπάρχει διαθέσιμο firmware update, εάν έχετε την κονσόλα σας σε Instant On mode.

Το νέο firmware update θα κατέβει αυτόματα στις κονσόλες μέσα στον Απρίλιο. Διαφορετικά, μπορείτε να το κατεβάσετε από το μενού ρυθμίσεων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ