2014-04-20 00:53:03
Φωτογραφία για Σκότωσε τη φίλη του μπροστά στα μάτια παιδιού και πεθερού
Έναν μόλις μήνα μετά την αποφυλάκισή του, ένας 19χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 20χρονη φίλη του, μπροστά στα μάτια του γιου τους, αλλά και του πατέρα του θύματος.

Ο Τίμοθι Χέντρικς, η φίλη του Μαρί Πλετζ, ο πατέρας της και ο ηλικίας λίγων μηνών γιος του ζευγαριού δείπνησαν σε εστιατόριο της Μινεσότα και τίποτα δεν έδειχνε ότι η βραδιά θα κατέληγε σε τραγωδία.

Αφού έφυγαν από το εστιατόριο, μπήκαν σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της Πλετζ, με το ζευγάρι και το παιδάκι να κάθονται στο πίσω κάθισμα.

«Ήθελαν να πάρουν την κηδεμονία του παιδιού και να μου απαγορεύσουν να το βλέπω. Άκουγα φωνές που μου έλεγαν να τη σκοτώσω», είπε αργότερα στους αστυνομικούς ο Χέντρικς, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στο κεφάλι την 20χρονη κοπέλα, μπροστά στα μάτια του μικρού τους παιδιού.

Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα του θύματος, ο Χέντρικς επιχείρησε να σκοτώσει και τον ίδιο πριν τραπεί σε φυγή. Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πριν από μόλις έναν μήνα, έχοντας εκτίσει ποινή για προηγούμενο περιστατικό στο οποίο είχε απειλήσει με όπλο την 13χρονη ανιψιά του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ