2014-04-20 01:43:07
Φωτογραφία για Ζει το απόλυτο δράμα: Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του άνδρα της...
Όπως ανέφερε στο patrisnews.com, ζει τον τελευταίο χρόνο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 5 και 2 ετών αντίστοιχα στο σπίτι που έχουν οι γονείς της στα Καλακέικα, το οποίο ωστόσο δεν διαθέτει τους απαραίτητους χώρους για να τους φιλοξενήσει όλους μαζί.

Η ίδια δεν μπορεί να βρει κάποια εργασία ώστε να στηριχθεί οικονομικά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πενταμελής πλέον οικογένεια, να τα βγάζει δύσκολα πέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά να ζουν σε συνθήκες φτώχειας καθώς οι δικοί τους άνθρωποι δεν μπορούν να τους προσφέρουν τα απαραίτητα.

Τραγική είναι η εικόνα, που αντικρίζει κανείς, στο μικρό σπίτι που διαμένει η οικογένεια το οποίο αποτελείται μόλις από δύο δωμάτια. Στο ένα ζουν οι δύο γονείς της Ιωάννας και στο άλλο εκείνη με τα δύο της παιδιά.

Το «ΟΧΙ» της Πρόνοιας

Ακόμα ένα πλήγμα όμως για τη νεαρή μητέρα, είναι πως εκτός από την έλλειψη εργασίας δεν μπορεί να λάβει καμία βοήθεια ούτε από την Πρόνοια του δήμου Πύργου και συνεπώς από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Όπως ανέφερε, πριν μερικές ημέρες, το Τμήμα Πρόνοιας της απάντησε αρνητικά στην αίτηση που είχε υποβάλει για στήριξη, με το σκεπτικό πως η ίδια φιλοξενείται στο σπίτι των γονιών της ο καθένας από τους οποίους έχουν ετήσιο εισόδημα 4 χιλ. ευρώ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ