2014-04-23 11:20:03
Φωτογραφία για ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ Ο ΚΑΜΠΕΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Ενδιαφέρον αφιέρωμα για τους παίκτες κάτω των 23 ετών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι φιλοξενεί η ιστοσελίδα "futbolred.com", η οποία συμπεριλαμβάνει ανάμεσα σε αυτούς τον Τζόελ Κάμπελ του Ολυμπιακού.

Για την ακρίβεια, δεν τον έχει στην καλύτερη 11άδα, αλλά στους αναπληρωματικούς, αλλά μόνο που το όνομά του βρίσκεται εκεί, σημαίνει πάρα πολλά για τον παίκτη.

Το δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά. «Ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες της Άρσεναλ, ο οποίος δόθηκε στον Ολυμπιακό, εκεί όπου δεν άργησε να λάμψει και να δείξει τις ικανότητές του. Ο στράικερ των "Τίκο" (παρατσούκλι της Εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα), 21 χρόνων, έχει φορέσει περισσότερες από 30 φορές τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας και στο παγκόσμιο Κύπελλο, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος μαζί με τον Μπράιαν Ρουίζ».

Οι καλύτεροι 11 σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είναι οι: Κουρτουά (Ατλέτικο), Βρσάλικο (Τζένοα), Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Βαράν (Ρεάλ Μ.), Σο (Σαουθάμπτον), Βεράτι (Παρί), Κόκε (Ατλέτικο), Γκέτσε (Μπάγερν), Ροντρίγκες (Μονακό), Αζάρ (Τσέλσι) και Λουκάκου (Έβερτον).

Στους αναπληρωματικούς, μαζί με τον Κάμπελ, βρίσκονται οι: Τερ Στέγκεν (Γκλάντμπαχ), Ρέγιες (Πόρτο), Χιμένεθ (Ατλέτικο), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Πογκμπά (Γιουβέντους), Καρβάλιο (Σπόρτινγκ), Όσκαρ (Τσέλσι) και Γκριζμάν (Σοσιεδάδ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ